ΑΕΝ ΜΕΤΑΧΑ

1888: Ο Σπύρος Μεταξάς, ένας νεαρός οραματιστής, εμπνεόμενος από την αρχαία Ελληνική τέχνη της οινοποίησης, δημιουργεί το ΜΕΤΑΧΑ, ένα ποτό τόσο ξεχωριστό που σε κάθε σταγόνα του μπορεί κανείς να αισθανθεί το ζεστό Αττικό Φώς.

Σήμερα, το ΜΕΤΑΧΑ γιορτάζει 120 χρόνια διεθνούς πορείας και επιτυχίας προσφέροντας σε 1.888 απαιτητικούς connoisseurs απ’ όλο τον κόσμο την ευκαιρία να γευθούν ένα μοναδικό απόσταγμα που προέρχεται από το Βαρέλι Νο 1, γνωστό ως «βαρέλι του Σπύρου Μεταξά», το ΑΕΝ ΜΕΤΑΧΑ.

Η ΤΕΧΝΗ ΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΟΣ

Το Βαρέλι Νο 1 περικλείει, κυριολεκτικά και μεταφορικά, την «καρδιά» του ΜΕΤΑΧΑ. Περισσότερα από διακόσια διαφορετικά χαρμάνια, τα οποία έχουν ωριμάσει ως και 80 χρόνια, περιέχονται σ’ αυτό το βαρέλι, ενώ κάθε ΜΕΤΑΧΑ εμπλουτίζεται με μία τουλαχιστον σταγόνα από αυτό το πολύτιμο υγρό.

Η αφοσίωση και εμπειρία γενεών Master Blender έχουν διασφαλίσει ότι αυτή η μοναδική πηγή ζωής δε θα πάψει ποτέ να αναβλύζει και να δίνει νέα πνοή στο ΜΕΤΑΧΑ.

Με μεγάλο σεβασμό στους προκατόχους του, ο Κωνσταντίνος Ράπτης, σημερινός Master Blender του ΜΕΤΑΧΑ, υπογράφει σήμερα 1.888 κρυστάλλινες φιάλες που περιέχουν αποκλειστικά το περιεχόμενο του Βαρελιού Νο 1.

120 ΧΡΟΝΙΑ – ΓΙΑ ΤΟΤΕ, ΓΙΑ ΤΩΡΑ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΕΝ σημαίνει για πάντα.

Μια ελληνική λέξη που υποδηλώνει τη διάρκεια, την παντοτινά ζωντανή καρδιά του ΜΕΤΑΧΑ και την αιώνια μυσταγωγία της αρχαίας Ελλάδας.