ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Μετά την εκλογή των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων που έγινε στις 20 Ιανουαρίου 2019 στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης και σύμφωνα με το καταστατικό πραγματοποιήθηκε η πρώτη τακτική συνεδρίαση των νέων μελών όπου αποφασίστηκε τη σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων. Παρόντες ήταν όλα τα μέλη τα οποία εκλέχθηκαν από τις αρχαιρεσίες της Γενικής Συνέλευσης της ένωσης στις 20/01/2019.

Οι θέσεις των συμβούλων για την θητεία 2019-2021 ορίστηκαν ως εξής:

Πρόεδρος: Ματθίδης Ανδρέας

Wine & spirits Education and Development Consultant, WS Karoulias SA

Senior Lecturer WSPC

Α΄ Αντιπρόεδρος: Σκλαβενίτης Αριστοτέλης-Ιωσήφ

Head Sommelier- Co-owner Oinoscent Wine Food Cellar

Β΄ Αντιπρόεδρος: Λούκας Γεώργιος

Sommelier, Ιδρυτής της Genius in Gastronomy

Γενική Γραμματέας: Κουτσοβούλου Βασιλική

Οινολόγος-Οινοχόος, Wine Buyer στη κάβα Wine Room Mykonos

Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας: Χανιαλίδης Ελευθέριος

Head Sommelier των καταστημάτων Cava Vegera

Ταμίας: Ιωαννίδης Σωκράτης

F&B Manager Caffe I Frati

Μέλος: Τσώκος Ευστάθιος

Διευθυντής και Head Sommelier στο Aleria Restaurant

 

Ο Ανδρέας Ματθίδης είναι ιδρυτικό μέλος και κατέχει τη Θέση του Προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης από το 2005, μια περίοδος που η Ένωση έχει εξελιχθεί και διακριθεί τόσο στη χώρα μας όσο και στην Παγκόσμια Ένωση Οινοχόων (A.S.I), εκπαιδεύοντας τον Οινοχόο και κάνοντας ευρύτερα γνωστό το ευγενές επάγγελμα του Οινοχόου.

Κατά την πρώτη συνεδρίαση, σύστασης σε σώμα του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου ομόφωνα αποφασίστηκε  να συνεχίσει και για αυτή τη θητεία στη θέση του Προέδρου και συγχρόνως να έχει δίπλα του τον Άρη Σκλαβενίτη στη θέση του Α’ Αντιπροέδρου για την επόμενη τριετία, μεταδίδοντας σε εκείνον αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του νέου Δ.Σ την πολυετή εμπειρία και τις γνώσεις του. Το  νέο Δ.Σ. της Ένωσης απαρτίζεται από νέα άτομα που με την βοήθεια των παλιών θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν κατάλληλα ώστε η νέα αυτή γενιά, να είναι έτοιμη να αναλάβει στο μέλλον τα ηνία της Ένωσης.

Από αριστερά προς τα δεξιά όπως βλέπετε την φωτογραφία:

Χανιαλίδης Ελευθέριος, Κουτσοβούλου Βασιλική, Σκλαβενίτης Αριστοτέλης-Ιωσήφ, Ματθίδης Ανδρέας, Τσώκος Ευστάθιος, Λούκας Γεώργιος, Ιωαννίδης Σωκράτης

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση